Afspraak maken?
 Bel 030 - 60 63 326

Ervaringen

gertruud"Een behandeling bij Beau Visage is elke keer weer een cadeautje. Al 22 jaar word ik met alle aandacht en zorg behandeld door Ingrid en haar medewerkers. De ontvangst bij binnenkomst en het contact tijdens de behandelingen vind ik zeer persoonlijk, dat geeft mij het gevoel dat ik welkom ben. De behandelingen worden professioneel uitgevoerd en, wat ik ook belangrijk vind, er wordt zorgvuldig en hygiënisch gewerkt."

Gertruud van Kempen

gitta"Allereerst bedankt Ingrid, bedankt dat Hannah mij heeft uitgekozen om een behandeling te ondergaan. Omdat ook ik weleens in aanraking ben geweest met geweld/bedreiging als verpleegkundige heb ik mij opgegeven. Ik heb genoten van de behandeling die volledig in het teken van mijn welzijn stond.

Eerst een intake, Ingrid, (huidcoach en specialist in huidverbetering) heeft rekening gehouden met mijn allergie en gevoelige huid en heeft hierop de behandeling aangepast.

Daarna de behandeling, ik vond het heerlijk. Ik mocht kiezen tussen een ontspannende of een bindweefselmassage en voor de laatste heb ik gekozen, omdat ik deze huidverbeterende en liftende massagevorm nog niet kende. Heftig!! Maar wat een verbluffend resultaat! Mijn huid straalde! Als extraatje kreeg ik een heerlijke handpakking met een handmassage, dat is genieten! Mijn handen waren weer heerlijk zacht en dat in deze koude wintertijd!

Bedankt Ingrid voor je aandacht en bedankt dat jullie deze actie op touw hebben gezet, doet een mens goed!"

Gitta Klasens

beb"Door toeval kwam ik in februari 2012 in de magische handen van huidcoach Ingrid, bij Beau Visage in Nieuwegein. Haar deskundige ogen zagen direct dat mijn huid ernstig behoefte had aan professionele ´begeleiding´. Discreet als ze is, sprak ze dat niet uit. Maar... na die eerste vakkundige behandeling, zag ik mijn gezicht dag na dag ´opfleuren´. Mijn ´levenslijnen´ werden minder diep en ... ik ging weer stralen. Dus wilde ik daarna natuurlijk graag een vervolgafspraak. Na twee acute eerste hulpbehandelingen, verkeer ik inmiddels in de fase van periodiek onderhoud. Want, zoals alles opbloeit bij aandacht, geldt dat ook voor mijn huid. En niet alleen ik zie de resultaten. Mensen in mijn omgeving zeggen steeds vaker "wat zie jij er goed uit."

Dit gun ik iedereen! Daarom beveel ik Beau Visage graag van harte aan. Het is de combinatie van betaalbare professionaliteit, goede producten, vakkundige behandeling en ook zelf dagelijks je huid onderhouden die ervoor zorgt dat wonderen echt gebeuren. "

Beb Yo

huidcoach
mineralskin
johnvang

Contactinformatie

Zaanseschans 37
3432 ED Nieuwegein
030 - 60 63 326
info@beau-visage.nl
Privacyverklaring

Openingstijden

Alleen op afspraak geopend