Afspraak maken?
 Bel 030 - 60 63 326

hannah Bindweefselmassage

(met producten van hannah)

Opbouw:

  • Reiniging
  • Enzymatische peeling gezicht en hals, scrub van het decollete
  • Indien nodig fruitzuren (extra)
  • Bindweefselmassage
  • Behandeling met Ultra Geluid
  • Dagcreme en juvi-protect

Duur: ± 75 min.
Kosten: € 90,-

Bindweefselmassage

De Bindweefselmassage is een massage van de diepere bindweefsellaag, waarbij stimulatie van het bindweefsel het huidverouderingsproces tegen gaat, waardoor de huidbalans hersteld wordt. De Bindweefsel massage zal uw huid stevig houden, rimpelvorming voorkomen of tegengaan en verklevingen opheffen.

Door massage van het onderhuids bindweefsel wordt de huid geactiveerd, verbeterd en in conditie gehouden. Verzakkingen van het onderhuids bindweefsel worden geremd, waardoor de huid verstevigd wordt.

Slechte doorbloeding is een van de meest voorkomende oorzaken van huidproblemen en huidveroudering. De doorbloeding kan verbeterd worden door de bloedcirculatie te beïnvloeden.

De Bindweefselmassage zorgt er onder andere voor dat histamine vrijkomt. Histamine zorg voor vaatverwijding en daarmee voor een betere doorbloeding. Door de verhoogde doorbloeding worden werkstoffen sneller in de huid opgenomen en wordt de zuurstoftoevoer verhoogd. Vitalisering van de huidconditie is dan het resultaat.

De Bindweefselmassage op jongere leeftijd voorkomt rimpelvorming later. Door iedere 4 tot 6 weken het bindweefsel te laten stimuleren door deze unieke massagetechniek voorkomt u vroegtijdige veroudering.

De Bindweefselmassage vindt 1 keer per week in kuurverband plaats. Dit met name bij achterstallig onderhoud. Bij een regelmatig onderhoud kan de Bindweefselmassage geïntegreerd worden in de behandeling.

Wilt u meer informatie over deze Bindweefselmassage kuur? Bel dan voor een intakegesprek.

huidcoach
mineralskin
johnvang

Contactinformatie

Koninginnenlaan 10A
3433 CT Nieuwegein - Vreeswijk
030 - 60 63 326
info@beau-visage.nl
Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 tot 17.00 u
  tot 21.00 u op afspraak
Woensdag 10.00 tot 16.00 u
Donderdag   10.00 tot 16.00 u
Vrijdag 10.00 tot 17.00 u
Zaterdag alleen op afspraak